1. Regisztrálj online

Első lépésként jelentkezz az online űrlapunkon keresztül.

Bármikor, bárhonnan kitöltheted egy pillanat alatt. A kitöltés során az elérhetőségedre és az alapvető adataidra lesz szükségünk. Itt már megadhatod az általad preferált államot, de ne aggódj miatta, ez még nem végleges döntés.

2. Időpont-egyeztetés

Amennyiben helyesen adtad meg az adataidat, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra.

Ha már olyan izgatott vagy, hogy nem bírsz várni a válaszra, keress bátran minket elérhetőségeink egyikén.

3. Tájékoztató

A Dunakeszin található irodánkban, Budapesten előre egyeztetett helyszínen vagy akár Skype-on keresztül tartjuk a tájékoztatóinkat, ahol még részletesebben megismerheted a programunkat.

A tájékoztató ingyenes és nem jár semmilyen kötelezetséggel! A tájékoztató során választ kapsz minden felmerülő kérdésedre és a korábbi személyes tapasztalatainkat is megismerheted. Ki más tudhatná jobban, hogy mi vár Rád, mint az aki már több nyarat eltöltött Amerikában?

4. Interjú a választott munkáltatóval

Miután a tájékoztató során segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb munkáltatót, következhet a velük történő interjú!

Az interjú formája egy 15-20 perces Skype beszélgetés, melynek során az amerikai munkáltató meggyőződik arról, hogy képes vagy angolul kommunikálni és ismered a munkaköri leírást. Ne aggódj, az interjú során inkább megismerni szeretnének, mint sem tesztelni.

5. Szerződéskötés

Az interjú után, amennyiben számodra is szimpatikus volt a munkáltató, a következő lépés a velünk történő szerződéskötés.

A szerződés aláírása után a program résztvevőjévé válsz és már csak a szükséged dokumentumok kitöltése és megszerzése választ el az Amerikai Álomtól.

6. Dokumentumok kitöltése

Ez a folyamat leghosszabban tartó lépése, de szerencsére ez sem nehéz! Folyamatosan tájékoztatni fogunk hogy miket szükséges kitöltened, vagy milyen dokumentumra van szükségünk.

Ennek a lépésnek a során segítünk összegyűjteni minden dokumentumot, amelyre a vízumszponzornak szüksége van. Miután mindent sikeresen kitöltöttél megkapod a DS-2019-es formot amely feltétele a nyári munkádnak. Ez után nem marad más hátra, csak néhány adat megadása az Amerikai Egyesült Államok kormánya számára és készen is állsz a vízum interjúra.

7. American Red Cross Lifeguard training

Ahhoz, hogy nyáron Te lehess a medencék hőse, szükséges megszerezned az American Red Cross Lifeguard képesítését még indulás előtt. Ezt könnyedén meg is teheted egy általnunk szervezett 3 napos intenzív training során.

A képzés során, elsajáthatod a balesetek megelőzéséhez szükséges tudást. Ezen felül megtanítjuk a legfontosab mentési technikákat, az újraélesztés módszereit és az elsősegélynyújtás alapjait  Nem kell megijedned, eddig még mindenkinek sikerült!

8. Vízuminterjú

A vízuminterjú a folyamat egyik legfontosabb állomása, melynek során a nagykövetségen kell a konzul néhány kérdésére válaszolnod.

Ez sem olyan rémísztő, mint ahogy elsőre tűnik, de fontos, hogy komolyan vedd! Az egész interjú nagyjából egy órát fog igénybevenni, melynek a nagy része inkább várakozással telik el. Amint sorra kerülsz, ellenőrzik a dokumentumaidat, leveszik az ujjlenyomatoda, majd feltesz a konzul 4-5 egyszerű kérdést a munkáddal és a hazaérkezési terveiddel kapcsolatban. Ezután már tényleg semmi nem áll közötted és Amerika között!

9. Repülőjegy kiválasztása és megvásárlása

A sikeres vízim interjú után az utolsó lépésed Magyarországról a repülőjegy kiválasztása és megvásárlása.

A legjobb repülőjegy kiválasztásához kérd bátran a segítségünket. Nagy tapasztalatunk van benne, hogy hogyan lehet megtalálni a számodra is legelőnyösebb repülőjegyet. Amennyiben szeretnéd, 40 USD kezelési költségért cserébe meg is vásároljuk Neked és elég ha csak augusztusban fizeted ki az amerikai fizetésedből.

10. Élvezni életed legjobb nyarát

Miután megérkeztél Amerikába, kezdődik a legfontosabb feladatod. Az egész nyár Rád vár, hogy élvezd a szabad és gondtalan amerikai életedet!

Programunk legnagyobb előnye, hogy a nyarad során Te gazdálkodhatsz a szabadidőddel! Csak Rajtad múlik, hogy mit csinálsz a munkád után, vagy a szabadnapjaidon. Ötleteket természetesen tudunk adni!