A legélvezetesebb külföldi diákmunka

Mindig is el szerettél volna jutni Amerikába? Felsőoktatásban tanulsz és szeretnéd a legtöbbet kihozni a nyárból? Szeretnéd fejleszteni az angol nyelvtudásodat? Kíváncsi vagy, hogy hogyan kereshetsz pénzt egy medence mellett pihenve? Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, akkor a programunkat Neked találtuk ki!

Próbáld ki magadat lakóparki medencék mellett Lifeguard munkakörben New York, Boston, Washington D.C agglomerációjában.

A Work Abroad segítségével most könnyedén eljuthatsz az USA-ba, ahol élvezed garantált $11-$14-os órabér előnyeit. Munka után pedig minden nap vár Rád a teljes szabadság!

Feltételek

Ahhoz hogy részt vehess a Work & Travel Programban és megkaphasd a J1-es vízumot nappali tagozatos egyetemi hallgatói jogviszonnyal kell rendelkezned.

A kiutazás előtt részt kell venned egy általunk szervezett 3 napos trainingen, amely az American Red Cross által kiállított Lifeguarding képesítést adja számodra.

Miért érdemes részt vennem a programban?

A program célja, hogy nemzetközi tapasztalatot szerett a munka és az élet egyéb területein is. A nyár során megismerkedhetsz idegen kultúrákkal, külföldi barátokat szerezhetsz, miközben az angol nyelvtudásod minden eddiginél magasabb szintre fejlődik. A mindenki által ismert táboroktól eltérően velünk akár nyár közben is könnyedén utazhatsz, legyen az uticél New York vagy akár Miami. A lifeguard munka adta szabadságnak köszönhetően nem hiányozhatnak a nyárból a hajnalig tartó bulik sem.

Ezeket az élményeket szórakoztató munkavégzés mellett élheted át, miközben legalább 3000 USD megtakarítására is lehetőséged nyílik.

Tapasztalataink alapján a programban korábban részt vevő diákok sokkal könyebben nyernek felvételt idegen nyelvű kommunikációt igénylő hazai és külföldi munkahelyekre.