Célunk, hogy megbízható külföldi munkahelyhez juttassuk az egyetemi hallgatókat, hogy a megszerzett kapcsolati tőkénk révén átadhassuk azokat az élményeket, amelyek számunkra is meghatározónak bizonyultak.

A Work Abroad 2012 óta közvetít egyetemistákat az Amerikai Egyesült Államokba. Programunknak köszönhetően lehetőségük nyílt arra, hogy megismerjék a helyi kultúrát, fejleszék az angol nyelvtudásukat és életre szóló barátságokat kössenek más fiatalokkal a világ minden tájáról.

Külföldön munkát vállalni egészen más, mint egy fizetett nyaralás keretein belül megtekinteni a legfontosabb látnivalókat! Hónapokon keresztül az ember szabadidejével szabadon gazdálkodva számos olyan tapasztalatot szerez, melyre nagyon nehéz más módon szert tenni.

Csapatunk minen tagja több szezon során dolgozott már diákként Amerikában, így a személyes élményeinkkel és tapasztalatainkkal szeretnénk segíteni a jelentkezőinket. Lelkes csapatunkra bármikor számíthatsz vízumügyintézés, vizimentő képzés vagy az amerikai adóvisszaigénylés során. Az ügyintézés során, vagy akár a kiutazás után is bármilyen egyéb kérdés során fordulj hozzánk bizalommal!